Condooms

Met onze condooms ben je goed beschermd voor een heerlijke vrijpartij. Haal ze nu in huis voor extra veiligheid. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Speel op safe met onze condooms 

Onze condooms zorgen ervoor dat jij de hele avond zorgeloos kan genieten. Of je nu compleet los wil gaan of liever een avondje intiem genieten. Dankzij onze condooms speel je altijd op safe. Wil je liever een extra wilde nacht beleven? Dan raden wij de Durex extra safe condooms aan.

Veilige condooms 

De condooms die wij verkopen zijn ideaal voor de mensen die niets aan het lot over willen laten. Onze condooms zorgen ervoor dat je de hele avond veilig bent voor soa’s. De condooms zijn beschikbaar in het medium formaat. Haal nu je condooms in huis zodat je veilig kan genieten

Durex Condooms 

Wij verkopen de enige echte durex condooms in 2 soorten. We verkopen de Durex Condooms Originals Classic Naturel en de Durex Extra Safe Condooms voor liefhebbers die lekker willen genieten. Voor het fijnste gevoel raden wij aan om ook ons EasyGlide Anaal Glijmiddel te gebruiken. 

Discrete bezorging van condooms 

Wij laten onze condooms anoniem bij jou thuis bezorgen. Dankzij onze discrete bezorging ziet niemand dat je condooms hebt besteld. Het is dus niet op de verpakking te zien dat je jouw producten bij ons haalt. Kijk nu op onze site voor de beste Durex condooms.