Pig Sweat Poppers

Deze poppers bieden een geweldige ervaring voor iedereen. Bestel nu onze Pig Sweat poppers en ontdek het zelf.

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Pig Sweat Poppers om even te ontspannen

Poppers zijn het ideale middel voor mensen die echt even willen ontspannen. Poppers zorgen er namelijk voor dat je spieren relaxen. Je ervaart de heerlijke gevoelens van poppers en je kan alle stress even laten gaan. Ontdek vooral zelf hoe poppers je laten ontspannen en welke effecten ze nog meer met zich meebrengen.

Geniet van de poppers van Pig Sweat

Geniet van poppers op bijzondere momenten of tijdens een lekker avondje op de bank. Poppers zijn overal te gebruiken, of je nu thuis bent in bed of ergens op een feestje, ze geven elk moment iets extra’s. Ontdek hoe poppers seks naar een heel nieuwe niveau kan tillen. Poppers geven namelijk een gevoel van opwinding en lustgevoel, waardoor je nog meer passie kan tonen in de slaapkamer.

Hoe werkt het?

Poppers geven je een heerlijk gevoel wanneer je de damp uit het flesje in hebt geademd. Er zit een vloeistof in het flesje dat verdampt op het moment dat je de dop van het flesje er afdraait. Nadat het dopje van de fles af is moet je de verdampte vloeistof inademen en dit geeft je dan het welbekende poppers gevoel. 

Koop nu 

Haal nu ons Pig Sweat Poppers 15ml flesje en geniet van de magische effecten die poppers allemaal met zich meebrengen. Of je nu lekker wil ontspannen of juist extra wil genieten in de slaapkamer. Bestel voor 23:00 uur de Pig Sweat Poppers en geniet er morgen al van.

Bekijk ook onze andere top merken