Amsterdam Poppers

Amsterdam Poppers is een van de bekendste en meest gebruikte popper merken van Nederland. Kwaliteit gegarandeerd!

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Amsterdam Poppers is het bekende merk

Amsterdam Poppers is een van de bekendste poppers merken van Nederland. Dit merk is sinds de jaren 80 heel populair onder de popper liefhebbers. Je zou waarschijnlijk denken dat Amsterdam Poppers uit Amsterdam komen, maar dat is niet het geval. Het komt namelijk uit Canada. Amsterdam Poppers is perfect voor als je je seksleven een boost wil geven, maar het kan ook gebruikt worden om een feestje net wat spannender te maken.

Wat zijn Poppers Amsterdam?

Poppers zijn flesjes met een aromatische vloeistof die bij inhalatie zorgt voor een intens euforisch gevoel en het helpt de spieren te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat seks nog veel lekkerder kan zijn. Poppers helpen ook om anale seks een stuk aangenamer te maken doordat je kringspier beter ontspant. Poppers kunnen ook worden gebruikt als recreatieve party drugs.

Onze verschillende formaten:

Amsterdam Poppers bestellen

Haal vandaag nog de Amsterdam poppers in huis! Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar de beste en meest betrouwbare poppers. Haal nu je poppers in huis om nog meer van je seks kan genieten. Voor 23:00 besteld is dezelfde werkdag verstuurd.