Buttplugs

Is je seksleven aan wat nieuws toe? Haal nu een buttplug in huis en geef je seksleven iets nieuws! We hebben vibrerende buttplugs, buttplug sets en meer. 

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Buttplugs kopen

Wil je voor het eerst anaal proberen? Of wil je extra spanning in de slaapkamer? Koop nu een van onze buttplugs of vibrators. Wij bieden verschillende seksspeeltjes aan om jouw seksleven net dat beetje extra te geven!

Wat is een buttplug

Een buttplug is een seksspeeltje dat gebruikt wordt voor anale seksuele stimulaties. Hij wordt anaal ingebracht en kan er ook makkelijk weer uitgehaald worden. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, sommige zijn vibrerend en andere zijn zachte siliconen ‘knopjes’ die niet vibreren.

Eerste keer anaal

Naast de gewone buttplugs verkopen wij ook speciaal buttplugs voor de eerste keer anaal. De anal buttplugs zijn beschikbaar in verschillende soorten. We verkopen een starter kit, deze is perfect voor de mensen die voor de eerste keer anaal willen proberen. Daarnaast hebben zijn er ook setjes beschikbaar in verschillende formaten, hiermee kan je met een kleiner formaat testen en opbouwen naar een grotere maat.

Bestel vandaag nog

Haal vandaag nog een van onze anale seksspeeltjes in huis. We hebben siliconen buttplugs voor de beginners en vibrators voor de mensen met meer ervaring. Wil je je seksleven spannender maken? Bestel dan nu een buttplug!