Man Scent Poppers

Geniet van de heerlijke aroma’s van Man Scent Poppers. Ontdek nu welke heerlijke effecten poppers te bieden hebben.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Geniet van onze Man Scent Poppers

Ontdek de buitengewone wereld van Man Scent, waar de vloeistof in deze unieke flesjes je meeneemt op een intense ‘rush’ vol opwinding en lust. Of je nu een bijzondere avond wilt beleven of je genot naar nieuwe hoogten wilt brengen, deze poppers zijn ontworpen om je slaapkamer avonturen intenser en vooral intiemer te maken. Ervaar de heerlijke sensaties in dit kleine flesje.

Man Scent Poppers om lekker te ontspannen

Ervaar ultiem genot met de poppers van Man Scent! Een essentiële toevoeging voor een relaxte en ontspannen avond. Ervaar hoe poppers je spieren heerlijk laten ontspannen en je daarbij ook nog een opwindend gevoel geven. Zo kan je optimaal genieten van ieder moment. 

Hoe werkt het?

Voor het gebruik van poppers draai je eerst de dop van het flesje. Nadat de dop verwijderd is, verdampt de vloeistof in het flesje. Adem deze damp in om een heerlijke ‘rush’ van sensationele gevoelens te ervaren. De effecten van poppers treden doorgaans vrij snel op en houden over het algemeen 1 tot 2 minuten aan. Probeer het zelf en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Onze verschillende Man Scent poppers:

Bestel vandaag nog

Ervaar de opwindende sensaties van de verschillende poppers van Man Scent. Ontdek de bijzonder effecten die poppers met zich meebrengen. Bestel voor 23:00 uur om dezelfde dag nog jouw pakketje te laten verzenden. Geniet snel van deze bijzondere ervaring!

Bekijk ook onze andere top merken