Highrise Poppers

De poppers van Highrise zijn één van de oudste en bekendste poppers. Deze poppers geven je een heerlijk rustig en opgewonden gevoel. Geniet alleen of samen van een van onze heerlijke poppers en ontdek wat poppers allemaal te bieden heeft.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Geniet van onze Highrise Poppers

Beleef de ultieme opwinding met Highrise poppers! Met hun krachtige formule, zorgen ze voor een heerlijke en onvergetelijke golf van euforie en ontspanning. Of je nu een opwindende avond met je partner wilt beleven of simpelweg extra genot wil ervaren tijdens de seks, de poppers van Highrise garanderen een onvergetelijke ervaring.

Highrise Poppers om lekker te ontspannen

Ontdek ontspanning zoals je dat nog nooit eerder hebt ervaren. Deze poppers bieden je de mogelijkheid om al je spieren volledig te ontspannen, waardoor je intens kan genieten van het moment. De Highrise poppers leveren een ongeëvenaarde ontspannen ervaring die alleen mogelijk is dankzij deze fantastische poppers.

Hoe werken de poppers van Highrise?

Wanneer je de dop van het Highrise poppers flesje afhaalt, verdampt de vloeistof binnen in het flesje. Deze verdampte vloeistof adem je vervolgens in. Het inademen van deze damp resulteert in een tijdelijke verlaging van de bloeddruk, wat kan leiden tot een korte, intense golf van euforie en ontspanning. De effecten voel je doorgaans 1 tot 2 minuten.

Onze Highrise poppers:

Bestel vandaag nog 

Bestel vandaag nog onze poppers en geniet van heerlijke ontspanning, of maak je slaapkamer avonturen nog spannender en intenser. Poppers geven jou genot in iedere situatie. Plaat je bestelling voor 23:00 uur en wij versturen je producten dezelfde dag nog.

Bekijk ook onze andere top merken