Blue Boy Poppers

Ontdek de onweerstaanbare sensaties van Blue Boy Poppers. De favoriet van veel poppers liefhebbers. Verkrijgbaar in hoeveelheden van 10ml, 24ml en 30ml.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Geniet van onze Blue Boy Poppers

Voor een bijzonder opwindende avond kies je voor Blue Boy Poppers, dé manier om volledig te genieten. Deze unieke flesjes bevatten een vloeistof die je zintuigen laten genieten van een sensationele ‘rush’. Blue Boy Poppers zijn verkrijgbaar in vele formaten, om je intieme avonturen in de slaapkamer nog intenser te maken.

Blue Boy Poppers om lekker te ontspannen

Als je eens heerlijk wilt ontspannen, dan zijn de poppers van Blue Boy een must-have. Deze poppers zorgen ervoor dat je al je spieren echt even goed kan laten ontspannen. Spierontspanning zorgt ervoor dat je tijdens intieme momenten volledig kunt ontspannen en nog intenser kan genieten. Ontdek zelf welke effecten poppers allemaal hebben.

Hoe te gebruiken

Het gebruik van poppers begint met het voorzichtig openen van het flesje. Zodra de dop is verwijderd, begint de vloeistof te verdampen. Adem de damp rustig in en daarna zul je vrij snel de effecten ervaren. De effecten blijven circa 1 tot 2 minuten duren. Poppers geven je een heerlijk gevoel waarbij je tegelijk een opwindend gevoel voelt als een ontspannen sensatie. Deze gevoelens kunnen je momenten van genot nog intenser maken.

Onze verschillende Blue Boy poppers:

Bestel vandaag nog onze Blue Boy poppers

Ontdek de sensaties die de verschillende poppers van Blue Boy te bieden hebben. Kies uit een van de vele varianten en vind degene die het beste bij jou past. Bestel vóór 23:00 uur en wij garanderen verzending op dezelfde dag.

Bekijk ook onze andere merken