Glijmiddel

Glijmiddel is essentieel voor het lekkerste genot in de slaapkamer. Ons glijmiddel is geschikt voor al je behoeften en beschikbaar voor een geweldige prijs. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Huidvriendelijk glijmiddel 

Al ons glijmiddel is huidvriendelijk en je huid gaat hierdoor niet irriteren. Zo kan je voor een lange tijd lekker genieten zonder dat je last gaat krijgen van je huid. Gebruik zorgeloos ons glijmiddel en geniet van een heerlijke intieme avond. Het ideale hulpmiddel om lekker te kunnen genieten van de seks.

Anaal glijmiddel 

Wil je een keertje anale seks proberen of ben je juist al heel ervaren? Haal dan ons Easyglide Anaal Glijmiddel. Dit glijmiddel maakt het makkelijk om te genieten van anale seks. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met seksspeeltjes en het is 100% veilig bij het gebruik van een latex condoom.

Het beste glijmiddel: 

Koop nu je glijmiddel! 

Haal nu ons glijmiddel in huis om een avondje lekker te genieten. Glijmiddel is het perfecte hulpmiddel om seks zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wil je speciaal glijmiddel voor anale seks? Ook die kan je bij ons kopen. Haal het nu snel in huis en ontdek hoe lekker seks kan zijn!