Masturbators

Uitgebreid assortiment masturbators. Het ultieme seksspeeltje voor mannen. Voor 23:00 uur besteld morgen in huis!

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Masturbators kopen 

Wij hebben een groot assortiment van verschillende soorten masturbators. Daarnaast verkopen wij ook een vibrerende blowjob simulator. Wil jij jezelf een avondje even lekker verwennen? Kijk nu op onze website en koop nu snel je favoriete seksspeeltje! 

Wat zijn male masturbators 

Male masturbators zijn de leukste seksspeeltjes om jezelf een avondje lekker te kunnen verwennen. Ze zijn gemaakt om zo goed mogelijk een seksuele ervaring na te maken en ze zijn er in verschillende vormen en formaten. Voor mannen is dit het ideale product om jezelf lekker te bevredigen en ze kunnen gebruikt worden om je seksleven met je partner een extra dimensie te geven.

Blowjob simulator 

Ben je op zoek naar een goede blowjob simulator? Stop met zoeken, want wij verkopen de Boner Blowjob Simulator. De Blowjob Simulator is perfect voor een zeer hete avond. Het is gemaakt van zacht materiaal en dankzij de 10 mogelijke standen heb je genoeg variatie om tot het lekkerste hoogtepunt te kunnen komen. 

Bestel vandaag je masturbator 

Wil jij nou het leukste seksspeeltje kopen? Bestel voor 23:00 uur nog je masturbator en dan versturen we hem dezelfde dag nog. Vergeet niet om ook ons glijmiddel te bestellen. Koop ook onze toy cleaner zodat je je masturbator na gebruik goed schoon kan maken. 

Bekijk ook onze andere seksspeeltjes