Cockring

De cockring of penisring is een van de meest gebruikte hulpmiddelen voor in de slaapkamer. Naast een goed hulpmiddel voor in de slaapkamer kun je het ook gebruiken wanneer je erectie problemen hebt.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Cockring kopen

Ben je op zoek naar een manier om je momenten in de slaapkamer nog intenser te maken? Kijk op onze website om een cockring te kopen. De penisring is het ideale hulpmiddel om je erectie te versterken en deze langer te kunnen behouden. Heb je nog nooit één gebruikt? Schaf er nu één aan en ontdek de voordelen ervan!

Wat is een cockring

Een cockring is een ring die gemaakt is van verschillende materialen zoals siliconen, rubber, leer of metaal. De penisring wordt vaak rond de basis van de penis geplaatst. Dit zorgt er voor dat de terugstroom van bloed minder snel gaat. Hierdoor krijg je een sterkere erectie en deze blijft ook langer.

Vibrerende penisring

Naast gewone penisringen verkopen wij ook vibrerende penisringen. Deze vibrerende cockringen zorgen ervoor dat je een extra lekker gevoel krijgt wanneer je deze ring om hebt. Het zorgt er niet alleen voor dat je je erectie behoudt, maar het geeft je daarbij ook nog een extra sensatie. 

Bestel nu je penisring

Wij bieden de beste cockringen aan van zowel Boners als van Hueman, wil je je intieme momenten in de slaapkamer nog intenser maken? Bestel nu je cockring voor 23:00 uur en dan versturen wij hem dezelfde dag nog richting jou.