Intieme douches

Haal nu onze intieme douche in huis en zorg ervoor dat je je intieme delen goed reinigt. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Intieme douche kopen 

Maak kennis met onze Anaal douche. De anaal douche of vaginale douche is perfect om de binnenkant van je anus of je vagina een keer goed schoon te maken. De anaal douche kan ook een bepaalde spanning met zich meebrengen als je niet gewend bent om anaal gepenetreerd te worden. Naast een goed reinigingsmiddel kan het ook een lekker gevoel met zich meebrengen. 

Wat is een intieme douche 

De intieme douche of anaal douche is een douchesysteem om de intieme zone goed schoon te maken. Vrouwen kunnen het zowel in hun vagina stoppen als in hun anus en bij mannen kan het alleen anaal. De intieme douche is vooral ontworpen als reinigingsmiddel van de intieme zone.

Anaal douche 

De intieme douche of de anaal douche wordt kan bij vrouwen ook gebruikt worden voor de vagina. Bij beide geslachten is het mogelijk om de intieme douche anaal in te brengen en hiermee de anus schoon te maken. 

Bestel nu onze intieme douche

De intieme douche die wij verkopen is de Zwarte Anaal Douche. Deze intieme douche is zeer makkelijk in gebruik en reinigt je intieme zones op een effectieve manier. B