Locker Room Poppers

Locker Room Poppers hebben een ontspannende werking en geven je opwindende gevoelens. Met onze mooie flesjes kan je de hele avond genieten.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Geniet van onze Locker Room Poppers

De vloeistof in van Locker Room brengt jou een intense ‘rush’ vol met een gevoel van opwinding en lust. Poppers zijn perfect als je een bijzondere avond wil hebben. Het is de manier om écht te genieten. Deze Locker Room poppers zijn gemaakt om jouw slaapkamer avonturen nog intenser en vooral intiemer te maken.

Locker Room Poppers om lekker te ontspannen

Als je een keer een avond lekker wil genieten zijn de poppers van Locker Room een absolute must-have. Poppers laten je spieren relaxen en het zorgt er ook voor dat je echt goed kan genieten van seks. Ontdek zelf welke effecten de poppers van Locker Room jou allemaal te bieden hebben.

Hoe werkt het?

Om poppers te gebruiken moet je als eerste de dop van het poppers flesje afdraaien. Wanneer de dop van het flesje af is verdampt de vloeistof in het flesje. Het is de bedoeling dat je deze damp inademt en dit zorgt ervoor dat je een heerlijke ‘rush’ van de meest lekkere gevoelens krijgt. De effecten van poppers voel je al vrij snel en deze houden over het algemeen 1 tot 2 minuten aan.

Onze verschillende Locker Room poppers:

Bestel vandaag nog 

Geniet van de sensaties die deze poppers met zich meebrengen. Ontdek de All Black Poppers van 24ml en zijn bijzondere effecten. Bestel vóór 23:00 uur en wij verzenden jouw pakketje op dezelfde dag.

Bekijk ook onze andere top merken