Hardware Poppers

Hardware Poppers geven je een unieke ervaring dankzij de krachtige aroma’s die in deze flesjes verstopt zitten, ze staat bekend om hun sterkte. Even lekker ontspannen en genieten van deze heerlijke poppers.

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Wat zijn Hardware Poppers?

De poppers van Hardware zijn kleine flesjes van 10ml die gevuld zijn met een bijzondere vloeistof die bij inhalatie zorgt voor een intense en prikkelende ervaring. Bovendien helpen ze om de spieren te laten ontspannen, waardoor je nog beter van seks kan genieten. Hardware is te herkennen aan de wit met blauwe flesjes. Deze poppers zijn sinds 7 jaar beschikbaar voor de consument en hebben in die tijd een flinke reputatie opgebouwd.

Poppers Hardware voor heerlijke ontspanning

De poppers van Hardware bieden een buitengewone ervaring van ontspanning. De speciale vloeistof in deze flesjes helpt niet alleen bij ontspannen, maar biedt ook een heerlijk gevoel van rust en kalmte. Of je nu na een lange dag lekker wil ontspannen of juist extra wil genieten van intieme momenten, deze poppers bieden de ontspanning die je nodig hebt om echt te genieten.

Bestel nu onze Hardware Poppers

Bekijk ons uitgebreide assortiment poppers op onze website. Kijk zelf welke poppers het beste bij jou passen en experimenteer met verschillende varianten om degene te vinden die het beste bij jou past. Plaats je bestelling voor 23:00 uur en wij verzenden je pakketje dezelfde dag nog, volledig discreet!

Bekijk ook onze andere top merken