Amsterdamit Poppers

De Poppers van Amsterdamit geven je alles wat je verwacht van een goede popper. Een blij en opgewekt gevoel in combinatie met heerlijke ontspanning.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Poppers van Amsterdamit laten je echt genieten

De poppers van Amsterdamit zijn perfect om je avond iets extra’s te geven en echt speciaal te maken. Deze poppers zijn het ideale middel om je avond echt een boost te geven. Poppers geven je zintuigen een boost waardoor je kan genieten van een gevoel van blijdschap en euforie. Amsterdamit heeft twee formaten, 10ml en 30ml, zowel voor de kleine als voor de grote genieter.

Ontspan met de poppers van Amsterdamit

Wil je volledig ontspannen? Poppers bieden jou de perfecte mogelijkheid. Met poppers kan je al jouw spieren volledig laten ontspannen, waardoor ze het perfecte middel zijn om goed tot rust te komen. Laat je betoveren door de ontspannende werking van onze poppers. Ontdek zelf hoe het is om echt even lekker te ontspannen.

Hoe werken poppers?

Het eerste wat je moet doen als je poppers wil gebruiken, is de dop van het flesje afdraaien. Zodra je de dop van het flesje afhaalt verdampt de vloeistof en kan je deze inhaleren. Na het inhaleren kan het een moment duren voordat de poppers beginnen te werken. Het gevoel duurt dan 1 tot 2 minuten, wat voelt als een intense sensatie en een diepgaand gevoel van ontspanning.

Onze Amsterdamit poppers:

Koop nu de Amsterdamit poppers

Ontdek een wereld van genot met Amsterdamit Poppers! Bestel jouw poppers van Amsterdamit en ontdek onze assortiment met verschillende formaten. Kies het formaat dat jou het beste bevalt en ga lekker genieten. Bestel vóór 23:00 uur en wij verzenden jouw poppers dezelfde dag nog.