Fist Poppers

Fist Poppers zijn geweldige poppers om je spieren volledig te laten ontspannen. Hierdoor is het het ideale hulpmiddel om je intieme momenten wat spannender te maken.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Wat zijn Fist Poppers?

Fist Poppers zijn een kleine flesjes gevuld met een speciale vloeistof die, bij inhalatie, een intens en opwindend gevoel teweegbrengt. Bovendien dragen ze bij aan spierontspanning, wat bijvoorbeeld de beleving van anale seks een stuk aangenamer kan maken. Fist Tall is een poppers merk dat vaak in verband wordt gebracht met ‘fisten’ of ‘fistfucking’, vandaar de naam Fist.

Onze verschillende soorten poppers van Fist:

Fist Poppers zijn een geweldig hulpmiddel

Fist Poppers dragen bij aan het versoepelen van je spieren en dat geldt ook voor de kringspier. Dit resulteert in minder ongemakken bij anale penetratie. Deze poppers bevorderen spierontspanning en versterken de sensatie tijdens de seks, waardoor je kan genieten van ultiem genot in de slaapkamer.

Bestel nu onze Fist Poppers

Neem een kijkje op onze website voor ons uitgebreide assortiment poppers. Ontdek ons ruime aanbod en probeer een van onze vele varianten om te ontdekken welke jouw voorkeur heeft. Bij ons vind je alle hoogwaardige poppers. Bestel voor 23:00 uur en dan verzenden wij het pakketje dezelfde dag nog, geheel discreet!

Bekijk ook onze andere top merken