Toycleaner

Haal de toycleaner in huis en houd je seksspeeltjes mooi schoon. Voorkomt verspreiding van bacteriën en houd je speeltjes hygiënisch. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Wat is een toycleaner? 

Een toycleaner  is een middel waarmee je al je favoriete seksspeeltjes goed kan schoonmaken na gebruik. Hierdoor houd je je toys mooi schoon en hygiënisch. Zo is je speeltje na de tijd gelijk weer klaar voor het volgende gebruik. Het gebruik van een toycleaner voorkomt verspreiding van bacteriën en dit zorgt ervoor dat je hem de volgende keer weer veilig kan gebruiken.

Onze Toy reiniger 

Breng onze toycleaner aan op je favoriete speeltje, ga er vervolgens met een schone doek overheen en je speeltje is weer klaar voor het volgende gebruik. Het is belangrijk om regelmatig onze toy reiniger te gebruiken, want zo voorkom je verspreiding van bacteriën en dit houdt je speeltje goed schoon.

Kijk ook bij onze seksspeeltjes 

Koop nu de Toycleaner 

Haal nu onze toycleaner in huis. Zo houd je je seksspeeltjes thuis goed schoon en zo voorkom je de verspreiding van bacteriën. Onze reinigingsmiddelen zijn dermatologisch en klinisch getest. Haal ze nu in huis voor een lage prijs!